Followers

Friday, January 10, 2014

WATER IS NOT INCLUDED


▲ Get Hydrated with Spritzer Contest. The winners announcement. ©2014 WakGelas™


Salam dino kemis hari Khamis ye kengkawan wak sumer2larr..,Magándang umaga good morning

alhmdulillah rejeki pertama di awal tahun.. dapat hadiah consol Hot & Warm Mini Dispenser (water is not included) pown syukur jeer.,orglen dh berjuta2 lemons menang contest kanns ;-p

kalo nnti letak kat umah istana hinggap wak kat masai tu memeyla bertambah2 bil letrik dgn Tariff yg baru double jugakk.,ahhks

anyway, timekaseh Spritzer Malaysia.,majulah Sukan tuk Negara mcm biasa ..,;-p


▲ Get Hydrated with Spritzer Contest. The contest form. ©2014 WakGelas™


28 comments:

  1. tahniah wak...rezeki pertama utk th ni ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh makk., mugo2 bertambah2 rejeki tuk hari2 mendatang.. tuk mak jugakk.,ahhKks

      Delete
  2. tahniah wak...Kat Masai!!!...pasir gudang ke...hihihih

    ReplyDelete
  3. Tahniah..nway berapa entry wak hantar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. adelar dua poh botol..kihkih2
      mak yon ade hantar jugakk kewww??

      Delete
    2. adalah 10 botol jew...itupun kutip kat ofis ni ha....
      takder rejeki lagik...

      Delete
  4. tahniah Wak diatas kemenangan ini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh bang., biase2 ajeer nih.., ihhKs

      Delete
  5. Tahniah wak. Hebat2. Kalau kena buat slogan wak ada tips tak? haha. Bab slogan tu memang tak pandai la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat slogan mcm buat pantun., slogan kena sedap, pantun pon kena chantekk.,ghituu

      Delete
  6. Kalau ada usaha insyaallah ada hasilnya ye Wak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillahh,syukur je makk kanns., uhHUU

      Delete
  7. Wahhh best nye menang adiah..saya susah nak sangkut kalau masuk mana2 contest..huhuhu (jeles jeles..hehehe)

    Tahniah ya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung sabut timbul je mama tuu.,ehHHee tenkiu mama yee

      Delete
  8. TAHNIAH2..
    air amik dari kepala paik hehe

    ReplyDelete
  9. salam wak..
    cantik jgk water dispenser tu..hihi.
    tahniah deh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cma yee., kalo sumer nak yg chantek, abes yg X chantek saper yg nak uoolss., uhHUuuuu

      Delete
  10. terbaik ler wak....menang lagi....lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. menang kecil-kecilan jer makk yee..,ehHHee

      Delete
  11. copy paste jer lah nnt utk ucapan "TAHNIAH" buat wak..hehehe..byk dah rasanya menaip TAHNIAH tu..apa2 pun TAHNIAH lah buat wak sebb menang lagi...uh tuk komen ni jer dah 3 kali taip TAHNIAH..oops 4 kali....

    ReplyDelete
    Replies
    1. matcham x ikhlas jeew ucap TAHNIAH tuk wak tu makk.,uHHUuuu

      Delete
  12. rejeki wak memey murah...alhamdulillah..tahniah!

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen