Followers

Sunday, August 25, 2013

JANJI ROCK


▲ Metallica fans from Malaysia, Changi Exhibition Center, Singapore. ©2013 WakGelas™

jgn salah paham erk.., semalam wak jadik supir hantor dorang je gi tengok konsert.. ehHHeee

Naperr? makk Tak percayer? Kahh.,






▲ Metallica fans from Malaysia, Changi Exhibition Center, Singapore. ©2013 WakGelas™


▲ Baju Sama Hitam, Hati Lain-lain, Finger Sign Language pun Lain-lain; Changi Exhibition Center, Singapore. ©2013 WakGelas™

41 comments:

  1. Tak kan hntar jer kot..tgk tgk sekali ke..rugi2.. ;)

    ReplyDelete
  2. Dahsyatlah Wak ...
    Pinjam tak dosa ya Wak?

    Selamat hari raya ke 18

    ReplyDelete
  3. Makchaq tak boleh pi ni.. sebab makchaq tak boleh dengaq lagu kuat, kalau dengaq lagu kuat2 jantung berdegup kuat2 jugak ikut beat tu...silap2 boleh KO

    ReplyDelete
  4. waka...waka....nak caya ke idak...nak caya ke idak...nak caya ke idak....caya laaaaa

    ReplyDelete
  5. Hadoih... awat tak masuk konsert sekalik meng'head' banging kan pale? :D

    ReplyDelete
  6. Rase cam tak caya je jadi driver!

    ReplyDelete
  7. banner tu havoc ..mesti best ni...

    ReplyDelete
  8. betul wak tak masuk sekali ke? hehehe..layan CD tak letih wak...

    ReplyDelete
  9. Salam Wak Gelas...

    ala.. ingat baru nk kirim otograf diorg (erkk Metallica yerk ).. hihi..
    batu.... ^^

    ReplyDelete
  10. ingatkan wakk sekali masuk join tgk Metalicca...hehe..poster boleh tahan...:)

    ReplyDelete
  11. camne boleh jadi tukang hantar je?? feliks..

    ReplyDelete
  12. wahwahwah ganteng2 pacarnya tuh Wak! mane gmbar Wak ? alahhh knpe takde langsung gambar Wak ?? hehe

    ReplyDelete
  13. saya rasa nak aja gi yg kat Spore ni..sebab miss concert yg kat stadium negara tu..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  14. x minat metallica..hubby minat le..heee

    ReplyDelete
  15. Fuhhh...Superman pun rocks woooo..hehehehehe

    ReplyDelete
  16. nasib x minat rock.. kalo tak mesti sibuk nak pergi tengok konsert jugak..:P

    ReplyDelete
  17. Nak kata rambut sama hitam pun tak boleh kan sebab ada yg berambut ye:)

    ReplyDelete
  18. erm...kurang kepercayaan lah...hikhik..

    ReplyDelete
  19. Takkan hantar je wak. Lepas tu duduk luar berjam tunggu? Hehe.

    ReplyDelete
  20. jgn lupa gantung bendera malaya kat rumah ya wak...!!!

    ReplyDelete
  21. Salam Wak..

    Janji rock.. janji rock..
    mane rocknyerr?? hihih..

    wewittttt.. ensem header baru!

    ReplyDelete
  22. As salam Wak,
    tima kasih banyak-banyak sebab sudi singgah blog pisican saya.
    yup, saya pun peminat tegar Metalica, tapi tiada kesempatan menonton secara live.

    wahhh, wak pergi yea. mesti klas kan.

    ReplyDelete
  23. 1st skali nk komen.. cantiklah header baru.. terserlah kepatriotikan wak di situ..ehehh.. wahh.. rockers 1 malaysia namanya nih! ;)

    ReplyDelete
  24. ekkeke x menahan betul ..

    jiwa rock merdeka ye ! ;)

    ReplyDelete
  25. hubby saya pun minat ni. masa sy budak2 dulu abang2 saya layan lagu ni saya mesti tension :p sekali dpt hubby pun sama.

    ReplyDelete
  26. semangatnya siap bawak bendera malaysia.. ;)

    ReplyDelete
  27. wak ni, pergi tgk konsert tak ajak pun....

    ReplyDelete
  28. Salam Wak..

    haha..asik komen jer..
    finger sign wak bukan rockers yer..'pEACE' yooo.. :p ehehe.. :p

    ReplyDelete
  29. perghhh.. Metalica.. dah berjaman tak layan lagu2 diaorang..

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen