Followers

Wednesday, June 12, 2013

WW: HEY MONYET, JANGANLAH KACAU TEPI KAIN ORANG














[+ Nikon Club Get Together 3 Sandakan 2013]

30 comments:

  1. Salam wakk..

    Lama gak wak hilang...

    Best je tajuk entry wakk...mesti gempaq..

    ReplyDelete
  2. Comei sangat depa ni wak...
    Makchaq paling berkenan yang hidung besaq tu.. Nak kena jugak pi tengok in person..

    ReplyDelete
  3. Monyet hidung panjang tu cunn laa... Nama dia monyet jugak ka? atau ada nama special yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. brape kali mau ckp daaa..,sila letak mouse atas gambar tu mesti kuar ayat dia.., uhhUUu

      Delete
  4. amboi... siap ada sign monyet sekodeng kain ek...

    ReplyDelete
  5. assalam,

    bunda pulak paling suke tengok yg JAGA tepi kain orang tu..

    ReplyDelete
  6. hihihiiiii............. heiii anak monyet kiut nya, mata dia... takyah sibuk nak pakai contect lens.....

    ReplyDelete
  7. ahahahhha
    selingan dipagi hari wak..

    ReplyDelete
  8. Salam Wak..
    Amvoiii... g Sandakan tak hajak cma ea.. ehehe..
    the silvery lutung - cantik bulu die..

    *watermark wak ke tu? -CURI DOSA- ;)

    ReplyDelete
  9. Oklah. Tukar kacau tepi bajulah...hahahaa...

    Lama menghilang. Ada projek baru ka?

    ReplyDelete
  10. monyet noty nih..!!!
    hehehe.. comelnya monyet2 wak tangkap nih..

    ReplyDelete
  11. sian orang belanda dimonyetkan...hehe.

    ReplyDelete
  12. Idea siapalah yg buat Reminders signboard itu kan.
    Monyet pun jadi ayu kena camera wak:)

    ReplyDelete
  13. baby monyet tu comel..yg hidung belang..oppss hidung panjang tu apa nama spesisnya..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak malas nk ckp.. mak goyang2kan mouse mak je atas gmbr tuu.. bolee?

      Delete
  14. Sedey teringat ahad lepas kera kut..
    Geng nyet ni ... kena langgar dgn fwd...


    ReplyDelete
  15. Salam Wak..
    har har har... cma dpt kacau tepi kain cma sendiri buleh dak?
    :P

    ReplyDelete
  16. Guna ipod je ni wak..tkde tikus...apapun enjiy tgk monyet jd le...

    p/s entry wak yg sama tp tiap kali tgk bloglost sy entry wak di tangga teratas...bijak wak nih....

    ReplyDelete
  17. hahha.. nakal lah monyet2 tuu...

    ReplyDelete
  18. hahaa jangan kacau pergi main jauh2 je nyet.... bertuah kau nyet org amek gambar macam model....

    ReplyDelete
  19. kacak sing irung mbangir Kuwi yo wak Kaca (nyengir)

    ReplyDelete
  20. Wak, Lama betul JM tak ngusik Wak yer hee

    Apo namo haiwan dlm pic no 3 tu eh..spesis beruk jugak ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila cik Kak yg jelitt tuu gerak2kan mouse (kalo ade) atas gmbr beruk tu yee..,uhhUUu

      Delete
  21. Tergelak tengok signboard tu..

    ReplyDelete

Salam,

pecah kaca pecah cermin,
lepas baca harap komen